Vits – Hvordan klarer du å overleve dette ?I baren på toppen av SAS-hotellet går dørene opp så det rister i hele lokalet.

En mann kommer inn og går rett bort til bardisken, der han ber om å få en dobbel vodka uten is. Han tar drinken på styrten, dunker hodet i bardisken tre ganger, går bort til et vindu, åpner det og hopper ut. Alt dette uten at noen reagerer.

Så går det en liten stund før dørene går opp igjen så det rister i hele lokalet. Samme mann kommer inn, og går rett bort til bardisken der han ber om å få en dobbel vodka uten is, som han igjen tar på styrten, før han dunker hodet i bardisken tre ganger, går bort til vindu, åpner det og hopper ut. Alt dette igjen uten at noen reagerer igjen.

Så går døra til baren opp for tredje gang. Samme mann kommer inn og går rett bort til bardisken. En av gjestene i lokalet som har fulgt med på opptrinnet, skynder seg bort og stiller seg ved siden av barskingen og forsøker å innlede en samtale:

– Hvordan klarer du å overleve et hopp fra 80. etasje?

– Ikke noe problem, svarer mannen; – Du bare styrter en dobbel vodka og dunker hodet tre ganger i bardisken. Da tåler du hva som helst!

Gjesten ber om å få en dobbel vodka uten is, som han styrter. Han dunker hodet tre ganger i bardisken, går bort til vinduet, åpner det og hopper ut.

Da sier bartenderen til barskingen: – Du er skikkelig drittsekk når du er på fylla, Supermann!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro