Mans forferdelige onanerings erfaring vil minne deg på å rengjøre Fleshlight grundigFor noen uker siden var jeg i et nettbasert kaninhull og så en annonse for Fleshlights. Hvis du ikke er kjent med hva de er, er det i utgangspunktet dildoekvivalenten til en fyrs sexleketøy. Jeg begynte å tenke på det og prøvde å finne ut hvorfor det var så akseptabelt i mitt sinn at en jente hadde et sexleketøy, men for en fyr ville det være rart. Vi kan begge bruke hendene våre, men noen ganger vil du ha en forandring.

Jeg begynte å lete gjennom nettstedet, og det var slik jeg forestilte meg at Jetsons ville onanere. Jeg bestilte den grunnleggende siden jeg ikke helt visste hva jeg gikk inn i.

Hør på meg: hver fyr må ha en av disse, og hver jente bør kjøpe en til mannen eller kjæresten når de er utenfor byen.

Det føltes seriøst som å ha sex. Hver gang jeg flyttet det opp og ned, var følelsen utrolig. Jeg har en større penis, så det er sjelden jeg kan gå helt inn i partneren min, men med Fleshlight kunne jeg skyve så dypt jeg ville og bare holde den der. Da jeg endelig fikk en orgasme, var det en av de mest intense jeg noensinne har hatt i livet mitt. Jeg ristet for alvor i to minutter. Men ikke alle historiene er så gode…

Dagens fiasko kommer fra Reddit, hvor en mann har delt en historie så forferdelig at den nesten setter oss helt utenfor onani. Det vil definitivt få de med peniser til å føle seg litt mer foreløpige når de setter inn pikkene sine i ting. Mannen, som delte historien forteller en historie om kjøpe en Fleshlight og med glede setter hans penis inne i den … bare for å finne noe forferdelig inni, og venter på å hilse på medlemmet og det var ikke henne …

Det er en av de historiene som de om slanger som kommer ut av toaletter – det vil hjemsøke deg hver gang du går gjennom den samme bevegelsen. Men denne mannens rot er også en viktig påminnelse om å ta vare på sexleketøyene dine – så du ikke finner en edderkopp på kjønnsorganene.

For det første brukes onanihylser av noe slag vanligvis best med smøremiddel, for å unngå ubehagelig friksjon eller til og med – tårer i huden. Smør dem opp for mer glede og for å unngå friksjon.

For det andre, før du bruker en Fleshlight, spesielt hvis det er en stund siden forrige økt, er det verdt å rengjøre den.

Dette er ikke bare for å rydde ut edderkopper (så viktig som det hensynet er) eller rod. Tenk på hvor skitten innsiden av en Fleshlight kan bli – den er fylt med smøre, noen naturlige stoffer på penisens hud (for eksempel svette), støv og sæd.

Hvis du lar alt det være inni, henger det ut i et varmt, fuktig miljø som lar bakterier trives.

Å bruke en skitten Fleshlight kan føre til alle slags stygge konsekvenser, inkludert hudinfeksjoner og gjærinfeksjoner. Venstre ubehandlet, bakterier kan vokse og bevege seg inn i mannens urinrør og forårsake all slags smerte og irritasjon.

Så ja, du må rengjøre Fleshlight. Men hvordan gjør du det?

Hvordan rengjøre en Fleshlight

Alle Fleshlights har en avtagbar hylse på innsiden, noe som gjør rengjøringen enkel. Ta ut hylsen og kjør litt varmt vann gjennom den.

Du trenger ikke bruke såpe (så lenge du vasker den snart etter bruk), da dette kan ødelegge materialet. Bare varmt vann og tørke ned vil gjøre susen, men hvis du vil ha litt ekstra renslighet, lager Fleshlight sin egen antibakterielle rengjøringsspray.

Når du har vasket ut ermet, la det tørke, ideelt ved en vifte eller et vindu, slik at det får en god luftstrøm. Uansett hva du gjør, ikke bruk den eller legg den bort mens den fremdeles er fuktig, for da er du tilbake i den bakterielle avlssituasjonen.

Ikke legg Flashlight i oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen, eller prøv å tørke den med hårføner, da den høye varmen kan forringe silikonet.

Når du er ren og tørr, må du holde Flashlight på et kjølig, tørt sted.

Hvis du merker at det føles litt klebrig eller grovt etter vask, gi det et dryss med Fleshlight Renewer Powder slik at det føles helt nytt igjen. Ikke glem, at det alltid finnes nettsider med gode tips, noen er her.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro