Annonsering og innholdspromotering

Annonsere på Latterkula.no?

Latterkula.no er drevet av Digital Consult AS

Nettsiden Latterkula.no har som eneste formål å spre humor, glede og moro. Videoklipp, bilder og annet materiale på siden blir delt fordi vi forutsetter at de som har publisert sine åndsverk på nett, ønsker disse spredd videst mulig. Vi ønsker også, så langt det er mulig, å dele historien bak og omstendighetene rundt en hver hendelse og historie.

Latterkula.no har ca 150 000 unike brukere hver måned.

Har du en film eller et budskap du ønsker vi skal eksponere?

Promotering av egne videoer, billedserier, artikler og saker, samt logo-sponsing av eksisterende saker, har vist seg meget effektive for våre annonsører. Ikke minst er vinklinger der ditt firma, dine produkter og din logo kommer frem, vår spesialitet. Mange har allerede opplevet at publisering av content marketing-artikler og bannere på Latterkula.no har vært springbrettet til en viral suksess, med det merslag, den merkevare verdiøkning og den SEO-effekten som følger med.

Nesten uansett innhold, tematikk og produkt eller tjeneste som promoteres, kan vi dele ditt budskap for deg.
Hva som gjør vårt system virkelig unikt er våre langt over 450.000 Norske følgere og fans i sosiale medier, som vi sprer alle våre artikler til.

For annonsering ta kontakt på post@funmedia.no

Skulle du ha innsigelser mot enkeltdelinger eller gjøre gjeldende rettighetsanfektelser, ber vi deg kontakte oss på: post@funmedia.no. Det samme gjelder for privatpersoner som føler at seg uheldig eksponert eller mobbet på basis av våre artikler e.l. Vi har en hovedregel: Vi skal aldri ødelegge dagen for noen. Artikler, billedserier og videoer på Latterkula.no er kun ment for å underholde, og alt innhhold må sees på som ironi og satire med mindre annet ikke er tydelig merket.