Verdens mest SEXY traktorklipper – Annonsen HELT utenom det vanlige!Lawn Flite Classic (VirginKiller) Sitteklipper

Det er de rareste bruktannonser som dukker opp på Finn.no til tider.

Jeg vet ikke engang hvordan jeg dumpet borti denne, men den må være en av de mer kreative som er laget (i alle fall hva angår traktorklippere)

Klipperen er til informasjon solgt, men annonsen ligger enn så lenge å lese på denne adressen. Om prisen på 5.000,- ble oppnådd vites ikke, i alle den tid tilsvarende mer ller mindre gis bort i disse robotklippertider. (Du får bare unnskylde om linkene over dør, for ingen ting varer evig. …ei heller på Finn)

Vi har skrevet før om følelsene som settes i verk ved gressklipping, som vi forbanner robotklipperen og hele dens vesen på det mest intense.

Her er teksten i annonsen om den skulle forsvinne fra kilden:

Lei av å slå plenen uten å få oppmerksomhet fra nabobabes ?

Da er det bare å fortsette å lese, for dette er noe for deg ! Du starter med å sprette en kald en, av med skjorta og vri om nøkkelen til 11hk`eren fra Briggs & Stratton. Nå er det bare å holde seg fast for når nabobabesa hører motorlyden fra 2″ eksosanlegget vet de at kongen av grassklipping er i gang igjen ! Sminkevesker rives opp og D&G solbrillene kastes på, nå skal det sjekkes ! Dette høres muligens noget sært ut, men dette skrives fra egne erfaringer og er også derfor VirginKilleren må selges.

Jeg får rett og slett ikke klippet hagen. Og grasset er nå 1m høyt med div. buskevekster innflettet i sammensuriet av en hageflik. Det blir rett og slett for mye oppmerksomhet for en mann å takle. Selges derfor med meget tungt hjerte.

Klipperen er pusset opp og har en nydelig Ferarri/vegvesen rødfarge på panser. Øvrig er profflakert med bengalakk fra Biltema med pensel i en flott Perle/gjendekjeks sortfarge. Forje eier opplyste om at bremsene stammer fra og er ettermontert fra en Porsche Panamera uten at jeg kan garantere dette. Scoop er påmontert panser pga varmgang fra beistet av en v12`er under panseret. Saueskinn fra gammelnorsk spelsau fungerer som støtdemper for stumpen.

Ekstrautstyr som rattkule, chromebabes og fenderbeskytter over nivåvelger er selvfølgelig inkludert i prisen. Jeg er en ærlig selger og vil opplyse om en stor feil på klipperen. Samtidig som den fungerer som en babemagnet fungerer den også som en magnet på hissige nabogubber som klager over ditt og datt. Jeg hører de i bakgrunn av alle babesa hvor de babler noe om knusing og hagler og diverse.

For å være helt ærlig så har jeg ikke helt fått med meg nøyaktig hva de sier, for når de har brøytet seg frem bland hylende fanbabes slenger jeg klipperen i 6gir, tar en burnout og roper “loooosers” og freser avgårde på bakhjula i noe jeg går utifra er ca 100-110km/t. Det er ikke sikkert dette blir et problem for deg som ny eier, men synes det er greit å opplyse om. Salgsprisen som er oppgitt til latterlige 1000 kronajser er selvfølgelig kun for å trekke til seg oppmerksomhet, jeg regner med at sluttsummen blir mye høyere.

Det er ikke hver dag en Lawn Flite Classic VirginKiller kommer til salgs i Norge. Alt over 1000 kroner går til den veldedige organisasjonen “Oss som fikk baksmell” hvor jeg i år tilfeldigvis er ADM DIR etter en mindre hyggelig overraskelse fra skateetaten som satte en brems på GranCa mulighetene 2018. Klipperen kan byttes i noe annet interessant med tilsvarende lik verdi Frk : Ferarri, Lambo, Princess (minst 60fot) etc ! Jeg ser frem til en hyggelig handel med deg og sjekkheftet ditt !

Da ved du i alle fall hva du har gått glipp av 🙂
Det er kanskje dette som er “fender-bender” ? 🙂
(Foto er lånt fra Finn.no)

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro