Utspekulert kvinnfolk….DAMEN: Hva ville du gjort hvis jeg døde? Ville du giftet deg igjen? MANNEN: Definitivt ikke! DAMEN: Hvorfor ikke? Liker du ikke å være gift? MANNEN: Selvsagt gjør jeg det. DAMEN: Så hvorfor ville du ikke giftet deg igjen? MANNEN: Ok, Jeg ville giftet meg igjen. DAMEN: Ville du? (med et smertefult utrykk I ansiktet) MANNEN: (Sukker tungt) DAMEN: Ville du bodd med henne I huset vårt? MANNEN: Vel, sannsynligvis, det er jo betalt for. DAMEN: Ville du byttet ut bildene mine med hennes? MANNEN: Det ville vel vært passende å gjøre det. DAMEN: Ville du sovet med henne I vår seng? MANNEN: Hvor ellers skulle vi sovet? DAMEN: Ville du latt henne bruke golfkøllene mine? MANNEN: Nei, hun er kjevhent. DAMEN: Stillhet… MANNEN: Å, faen!!!!!!!!!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro