6 utrolig dumme russ tester 13 kvalmende oppvaskmidler“Det går an å vaske opp med dem også!”, opplyser hoveddommeren

– Niicsh, svarer testpanelet unisont

Vi er på Persbråten Videregående vest i Oslo, hvor byens mest udregelige, overfladiske og stupide russ går siste året på skole. Mange av dem skal videre på studier utenfor landet, så da slipper vi heldigvis å se dem på en stund. Andre skal bli tapere her hjemme Hovseter, og leve på arven fra mor og far.

I dag skal de teste oppvaskmiddel slik russen liker den best. Hver flaske skal testes for smak, fylde, bokeh og kvelningsfornemmelser.

Testpanelet (f.v.): Tilde Haraldsen Ødegaard, Martha Elise Haavigen-Sander, Sander Elisée-Marthâ, Tybolt Edrigal Token-Blackguy, Carla Grümmel-Hagen og Henriette Jenssen Gyldenstrupe.

Se bare her:

1. Vestkantruss liker jo eksklusive importvarer,
men vi lot være å ta med dette i testen da disse ikke er tilgjengelige for vanlige folk.

Denn Ukrainske luksussåpen falt i smak, men testpanelet fat “balsam”-utgaven i midten best, da den ga en helt “deilig feeet” kvelningsfornemmelse.

2. Såpen fra den Engelske produsenten Fairy ble også prøvet,
men falt ikke like godt i smak.

Sander Elisée-Marthê og Tybolt Edrigal Token-Blackguy opplyser begge å ha engelske aner og synes denne såpen smakte såpe, men passet deres stil.

3. Svenske Yes fikk være med,
da ungdommene var godt kjent med denne etter harryhandel på Svindesund:

– Selvsagt handler vi ikke i Sverige. Det er jo bare så slum, forteller Marthe Elise Haavigen- Sander, men opplyser at på det Norske senteret Nordby får pappa lade gratis.
TRYKK PÅ SIDE 2 FOR SELVE TESTEN

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro