11. Det er heller ikke så hyggelig
når man opplever
…at maten rett og slett
reagerer allergisk på varmebehandling:
12. Når det står i oppskriften
at man skal bruke plate
eller bakepapir
…så er det en grunn for det:
13. Det er rett og slett enkelte ting man ikke skal glemme,
når man lager mat:
14. En “knivsodd”
er en måleenhet
…som henviser til hva som balanserer på flatsia av en smørkniv
ikke hele den store brødkniven
15. Blir det for mye pepper,
kan selv den mest garvede
reagere med en kraftig nys…
16. Det er også verd å merke seg
at ikke alt funker i microbølgeovn
17. …og at pasta er laget av mel
…og at mel i praksis er lim:
18. Samt at “å trakte ETTER pasta”,
aldeles ikke er det samme som “å trakte pasta”.
19. Husk at mel-bakst med gjær hever,
og at man tenker på det
…både med hensyn til
hvordan man stabler bollene…
20. Og at de smilende ansiktene
fort kan bli skummende zombier: