Sommertid og vintertidHar du kontroll på sommertid og vintertid? 

Jeg har hørt fra en venn at sommertiden er over i helgen og klokkene skal flyttes. Følte at jeg måtte begynne i god tid …

Har allerede flyttet klokken fra soverommet til stuen og klokke fra stuen til badet. Mest vanskelig var mikro klokke … nå er mikron i soverommet og vanskelig å bruke. Gjorde alt rett! Jeg holdt på i en time. Var det ikke en time det skulle flyttes ? Er helt utslitt …

Dette føles så unødvendig, for hvert år er det det samme og hele vinteren må jeg vente med å flytte mikrobølgeovnen tilbake til kjøkkenet. Nå var jeg litt bekymret når jeg leste i avisen at noen telefoner og datamaskiner er selvgående, lurer på hvor jeg kan finne dem på søndag morgen når jeg våkner …

Hva med bilen da, den har jo selvfølgelig også klokke? Endrer posisjonene seg i løpet av natten, hvor kan jeg finne bilen på søndag? Ønsker å dele dette med deg, så huske og begynne i god tid, og jeg håper virkelig at alt går bra for deg også …

Lykke til 

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro