Sliter du med å finne riktig sommer-antrekk?Latterkulas kjoleguide hjelper deg

Det er ikke lett å finne riktig kjole til lange sommerkvelder. Ikke alle har en burka de bare kan slenge på seg. Da er det godt du har Latterkula’s kjoleeksperter til å hjelpe deg å finne riktig kjole.

1. Fremhev det beste ved deg og vis frem en diffus helhet
– Jeg har ganske flat rompe sier, Kaspara; – så jeg velger et lysere felt på baksiden, så folk ser helheten og ikke bare en liten del av meg.

2. Fargesterke tapeter krever duse fargevalg ellers.
– Bestemor (bildet i bakgrunnen) likte å gå i hvitt, sier Gudlaug; – men jeg foretrekker mørkere farger. Vi har alltid hatt ett problem med hårfargen i vår familie. Derfor velger jeg ledige plagg.

3. Det vanskelige valget med å matche palmene
– Jeg liker store øredobber, sier Elfrida; – da er det viktig å ikke bruke for store palmer i hagen. Duse og lyse farger står godt til mine toner og dårlige tannstilling. Det viktige er å skape en balanse og synergi. Derfor matcher skoene kjolen.

4. Fyll ut plagget
– Jeg eser ut over midjen for ingen ting, forteller Arnhild; – Derfor velger jeg sko i en lysere fargetone enn kjolen. Oppmerksomheten trekkes mot anklene og gir meg en mer jordnær helhet.

5. Velg kjole etter livsstil
– Jeg har en aktiv livsstil, sier Irmelin; – Derfor velger jeg korte og ledige plagg, som gir rom for bevegelse og balanse. En bred hæl gir god kontakt med rullebrettet.

6. Velg plagg som forteller hvem du er
– Jeg velger langt. Jeg vil fremstå yndig og jomfruelig. Vil ikke vise frem anklene mine til hvem som helst. Derfor velger jeg også duse jordafarger og en ledig passform. Bak i nakken har jeg en navnelapp som forteller hvem jeg er.

7. Det lille lekre
– Jeg er ikke så stor av vekst, sier Pauline; – derfor velger jeg de kortere modellene, slik at jeg gjør det meste ut av min moderate høyde. En shorts i lysere kontrastfarge setter prikken under i-en.

8. Andre strukturer og materialer
– Jeg er leken og vil at kjolen min skal fortelle det, sier Eldrid: – Ser jeg en søledam klarer jeg ikke dy meg. Da må jeg bare hoppe litt. Gummi er midt i blinken. Kjolen blir lett å tørke av og sølevannet renner lett ut av den åpne fronten i støvlettene.


9. Reflekter dine kulinariske vaner
– Jeg kan være så klønete, sier Magda; – Søler vin og mat på meg rett som det er. Derfor velger jeg en kjole med åpen bringe. Det er lettere å tørke av bar hud. Skulle det komme noe på klærne enda, velger jeg klare farger og tydelige mønstre. Slikt sjuler eventuelle flekker.

10. Klassiske deg
– Jeg liker klassiske og anonyme mønstre, sier Kjelldrid; – Jeg er ikke så selopptatt og liker å forsvinne litt i mengden. Forsiktige valg forteller om et forsiktig menneske.

 

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro