SISTE MOTE: Nå skal du dra buksen GODT opp i skrittet!Stramme bukser er supersexy sier ekspert!

Nordens store mote og trend-ekspert Vivian V. Vallevold har lenge forsket på kommende trender og motefenomener og har alltid hatt rett. Nå anbefaler hun norske motebeviste gutter og jenter å kle seg i klær som i størst mulig grad fremhever underlivet. “Vi kan kalle det sjekking eller å møte nye bekjentskaper, men alle er jo egentlig inneforstått med at den store interessen ligger i hverandres underliv” sier den prisbelønnde eksperten.

Få frem vagina og penis
Hun erfarer at flere og flere land nå innfører denne motetrenden og at det nå blir vanligere og vanligere å fremheve underlivet når man kler seg. “Det er ingen forskjell på å fremheve underlivet og fremheve brystene” sier hun.
Bilderesultat for funny camel toe
Siste mote: I Tenerife som er verdens sjekkeplass nr 1 selger de klær som fremhever underlivet i alle butikker. Her ser man nordmannen Jostein Ivan Knugerud som demonstrerer moten som nå er i ferd med å ta over verden. “Behagelig og pirrende med klær som fremhever underlivet” sier den sjarmerende nordmannen som vekter.

Bilderesultat for funny camel toe
Alle bruker klærne i USA: I Amerika bruker allerede 8 av 10 amerikanere klær som er spesialsydd for å fremheve underlivet. Bildet er hentet fra en villkårlig politisk debatt i USA der temaet var “Kanel og sukkererter er det nye sukkeret”

Etter bare ett minutt på flyplassen i Greåker like utenfor Fredrikstad i Østfold fylke fant vi denne snella som hadde fått med seg siste skrik innen moteverden. “Tror denne moten vil gjøre det lettere å få kjæreste” sier den smørblide Katharina Vølmerud til Eavisa.
Bilderesultat for funny camel toe

Etter en liten spasertur fant vi svært mange gutter og jenter som hadde fått med seg den nye populære trenden der man kler seg i klær som er tilpasset slik at de fremhever underlivet.

Se mange flere eksempler på dette ved å trykke på side 2.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro