Her er de beste sex-stillingene for menn med EKSTRA STOR penis!Alle skal få – Det er mye å dele på!

Mange mennesker tror at størrelsen på en manns snopp er superviktig. Vi har allerede kommet med de beste sex-stillingene til de med bitteliten penis, slik at de kan gjøre det best mulig i sengehalmen.

Som vi vet har jo ikke alle menn en liten penis. Noen av dere der ute har gedigne falloser. Her er noen råd til sex-stillinger til deg med enormt stor penis. Vi i redaksjonen ønsker å inkludere alle og at ingen skal føle seg utelatt.

 

Se bare her:

1. Heisen

Gutter med ekstra stor penis har en fullpakket timeplan. Hele verden vil ha en bit av den store kaka (kaken er en metafor for penis, slik at alle er med). Det betyr at de må benytte anledningen til å ha sex når de for eksempel tar heis. Bøy henne fremover og får det gjort, fort og voldsomt. Fungerer best i hus med mange etasjer og få folk, med tanke på alles trivsel.

2. Hybris-Hybris

Når en mann besitter en EP (enorm penis), så er det også en risiko for at han bærer en ubehagelig sykdom. Det kalles hybris hybris på latin, men kalles til daglig for “Han mener han er den beste i verden”. Dette betyr at han noen ganger tar seg vann over hodet og ønsker å vise hvor sterk og fantastisk han er, så han forsøker seg på denne stillingen. Stillingen går ut på å vifte med penis, uten at noe annet skjer. Ubehagelig og rart, men god medisin for sykdommen …

3. Isbiten

Gutter med enormt store peniser får selvfølgelig så mye sex at de blir litt lei innimellom, selv om de prøver alt. Her er et alternativ for de som tør å prøve nye ting, med sin kjempesvære nyte-stav. Bruk en isbit og knock your self out. Det vil være kaldt som faen, og kanskje ikke så digg, men du kan i det minste stryke ut mer på listen din.

4. Loven om EP

Hørt om den? Loven sier at «alle som får ligge med en med kjempediger penis bør være takknemlig.” Vel, en som kjenner godt til denne loven er fyren som velger denne stillingen. Derfor anstrenger han seg ikke og passer på å ta en sigg samtidig. Greit nok.

5. Oppstarten

Denne fyren har så stor penis at han kan starte sin egen bedrift. En skikkelig kul en som lager kule produkter. Og på alle kule og hippe bedrifter brukes pilatesballer i stedet for stoler, så dette er en gitt posisjon for samleie.

6. Se-hvor-stor-den-er

Det er mange som forveksler denne fyren med fyren som er besatt av rumper. Gutter med usannsynlige store peniser er bare besatt av en ting: sin egen megapenis! Så denne posisjonen er perfekt, fordi han har plass på første rad til å se sin kjæreste i aksjon. Vi snakker om å overtalte henne til andre. Det tåler vel selvtilliten??

7. Berget

Denne stillingen er perfekt egnet for alle norske vikinger. De som klatrer i fjell, trener hele kroppen på treningsstudio (ikke bare bryst og armer), og som egentlig heter Berg etternavn. Gutter som han velger stillinger som utfordrer berget de har mellom beina, slik som denne som krever armhevinger på hver onk-onk.

 

Les også: Her er de beste sex-stillingene for menn med bitte-liten penis!

Klikk rett på logoen for å komme til nettbutikken

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro