Se hva som skjer med kroppen din om du IKKE FÅR NOK SEX !Ikke blitt noe på deg på en stund?

Da bør du komme deg på Tinder, Sukker, Salt eller Pepper …hva som helst!

Fort deg å finne en date! Det haster, for hvis ikke er det fare for at kroppen går fullstendig i stå. Helt dønn seriøst, kan du få kreft. Men… det verste er at verre ting enn det kan skje.


Se bare her:

1. Etter bare noen dager,

Studier viser at lite sex fører til at vi håndterer stress dårlig og blir fortere irritert. Det kan skje når som helst, og lettest når vi havner i vanskelige situasjoner.

 

2. Etter kort tid vil du få problemer med synet
og ufrivillige rykninger i ansiktet:

I gamle dager het det at man kunne bli blind og få hår i hendene, dersom man onanerte eller hadde seg utenom ekteskap. Sannheten er at uten hyppig sex, begynner problemene i tur og orden.

3. Du blir lettere syk

Du får mindre motstandskraft mot bakterier, fordi du ikke utsettes for noen om du ikke har intim kontakt med noen. Når man ikke har andre ting å ty til, blir også spesielt menn overdrevent opptatt av egen helse, og kjenner etter sykdommer over alt.

 

4. Du får dårligere selvbilde

Om du er i et forhold og ikke har regelmessig sex, minsker hormonproduksjonen, som gjør at du og din kjære dras mot hverandre. Dette kan føre til dårligere selvtillit, fordi du ikke føler deg attraktiv for din partner.

 

5. Du blir raskere deprimert

De stoffene som frigjøres under sex, blant andre serotonin, minsker selvfølgelig hvis du ikke har sex. Disse stoffene bidrar til å forhindre depresjon og tunge tanker. Uten regelmessig god sex, kan plutselige humørskifte finne sted.

 

6. Underlivet “lukker ned”

Ereksjon er avhengig av god blodgjennomstrømning i muskulaturen. Muskler som ikke blir brukt, blir slakkere. Det samme gjelder bekkenmuskulaturen – både hos menn og kvinner. Manglende hormonproduksjon gjør at penis blir gradvis mindre og testiklene skrumper inn.

 

7. Kvinner får problemer med tørrhet

Kvinners lubrikasjon er svar på ereksjonen hos mannen. Det beste svaret på om en kvinne er opphisset, er hvordan lubrikasjonen er. Blir opphisselsen borte over tid, vil det førte til tørrhet i skjeden …noe som kan være smertefullt hvor tørr hun er.

 

7. Risikoen for hjerte- og karsykdommer øker

Når du er opphissa og kåt, får du en blodtrykksøkning og en bedre blodgjennomstrømning. Det er mer gunstig for kroppen. Det er derfor sex omtales som en god treningsform.

8. Mange blir følelsesmessig avstumpet

Sex involverer mange følelser, og uten sex opplever mange at de blir følelseskalde og ignorante etter langre tid uten sex.

 

9. Du er mindre disponert for urinveisinfeksjon og kjønnssykdommer

 

Urinveisinfeksjon oppstår innen 24 timer etter sex og skyldes bakterier som finner veien inn i urinrøret etter sex. Gir du avkall på sex, er det 80 prosent lavere risiko for deg å få urinveisinfeksjon. Har du ikke sex blir du heller ikke smittet av kjønnssykdommer. For noen er dette positivt, men vi skal huske at legebesøk og klinikkbehandling også er sosiale aktiviteter.

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR FLERE OG ALVORLIGERE LIDELSER

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro