Se de flotte slangeagukene!Ei jente ønsket å anlegge et gartneri. Hun rådførte seg med en gartner som villig stilte opp for å gi råd. Etter å ha kommet vel i gang så var hun på besøk i “veteranens” anlegg. Mens de gikk mellom diverse planter kom de til tomatene. -Du verden for noen flotte og røde tomater du har! sa hun, hvordan får du det til? -Jo, sa gartneren, hver kveld kler jeg av meg og går naken forbi dem. Da rødmer de! -Det skal jeg også prøve, sa hun, mine er så bleike. Etter noen dager kom gartneren på besøk for å se. -Nå, hvordan ble tomatene? spurte han. -Nåja, tomatene ble ikke noe bedre men du skulle bare se de flotte slangeagurkene jeg har fått!!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro