Rett av “flaska” på lørdag ;)En russer vandret rundt i Moskva da han kom til å sparke borti en tom vodkaflaske. Plutselig dukket en ånd opp: – Jeg er Ånden i flasken og jeg er nødt til å oppfylle et ønske fra deg. Mannen var ustyrtelig glad i en dram, og sa: – Jeg ønsker at jeg kunne pisse vodka….. – La det skje!!! svarte Ånden og forsvant i en støvsky. Det første mannen gjorde da han kom hjem, var å finne frem to glass og pisse i. Kona var enig med ham, detta var førsteklasses vodka! Hele natta festa de, og da mannen kom fra jobben neste dag, var det pån igjen. Men lørdagskvelden hadde mannen bare satt frem ett glass. – Skal ikke jeg få noe, jeg da? spurte kona surt… I dag er det lørdag og i kveld skal du få drekke rett av flaska!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro