Piper Blush – En liten forsmak av stive brystvorterHun viser deg bare litt – og så litt til

Gamle komiker og skuespiller Rolv Wesenlund sa alltid om det å fortelle en god grisevits: “Dersom man bare antyder poenget – Da blir det så meget mer grisete også”. Om det er det disse jentene prøver på vites ikke, men det er blitt en helt ny Internet-greie med disse jentene, som viser oss litt pupp. Egentlig greit. Platt porno er bare kjedelig og litt trist. Spørsmålet er vel snarere om dette er elegant eller sexy. De får i alle fall voldsom oppmerksomhet, noen av dem.

Piper Blush

Vi har tidligere skrevet om Piper Blush her. I et tilsynelatende uskyldig eksperiment med et hoppetau, får hun vist oss hvordan det arter seg henholdsvis med og uten BH. Etterhvert har hun fått en egen kanal på YouTube, og har gjort det til en vitenskap å vise litt pupp, uten egentlig å vise noen ting. Sammen med søsteren sin, dandert med intenst blikk og etterhvert noen rimelig stive både brystvorter og silikonproteser får vi servert at fra bikinikjøp til mastoppskrifter. Vi begynner like godt med et eksempel på sistnevnte:

Nå er det jo evolusjon i alt, og det har ballet på seg. En dominerende kjæreste, og et intenst forhold ble resultatet av forsiktig S/M & B/D-hinting med et etterhvert alltid tilstedeværende collar (halsbånd). Her er hvordan du lager popkort i slavehalsbånd og hekla bikinitopp:

Jovailt og greit. Ikke så veldig uskyldig lenger, men så er jo YouTube en god markedkanal til å tigge penger av kåte gutter i andre settinger. Leter du litt finner du både mer nakenhet og muligheten for å donere deg arm og fattig. Det er vel ikke verd og gjøre seg for store forhåpninger. Halssmykket er blitt like vedvarende ,som bhen er blitt fraværende. Det begynte med hoppetau. Nå får de servert rockering, helt uten BH og med en altoverskyggende cameltoe på kjøpet:

Kos deg om du gidder. Egentlig var det vel ikke tenkt sånn, men ble på sett og vis et dårlig fordekt dekke for noe ganske annet. Her er en uformell Cafe-test av iPhoneX:

Pent pakka inn som både kunst, eksperiment og mye annet. Denne uskyldige nabojenta er nok ikke så uskyldig som YouTube vil ha det til…

 

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro