Penny Underbust – Pupper, pupper, pupper og korsett!Jenta som fortvilet forsøker å ligne på Jessica Rabbit

I motsetning til mange oppmerksomhetssyke piker vi har skrevet om her, så er Penny Brown faktisk den hun utgir seg for. Vi snakker her om en jente fra Cosplaymiljøet, som i sin iver etter oppmerksomhet i en smal sjanger på et tidspunkt bestemte seg for å gå til ekstreme skritt.

Cosplay er en stor hobby for mange. Det handler ganske enkelt om kostymer, og å ligne på sin tengeserie-, film- eller super-helt. Penny Brown sin superhelt var Jessica Rabbit. Nettstedet Inform Overload har laget en video om akkurat den fascinasjonen:

Der det hele begynte

Det hele begynte med en litt nerdete og småblupp jente, med store fantasier og sterke ønsker. Hun ville bli kjent i Cospaly-miljøet. Hun ville leve i det, og hun ivlle lykkes. Det kan synes slik i vår syke verden at dersom du har utseendet med deg og vil lykkes, så skaffer du deg større pupper. Penny tenkte at dersom hun skulle lykkes, måtte hun ha enda større pupper. Som sagt, så gjort.

Penny før og etter (Faktsimile: Daily Mirro.uk)

Så begynte det å skje ting

Litt småfet, med en beinete rødhåra kjæreste på slep skulle drømmen følge, koste hva det koste ville. Første kostnaden ble kirurgen i USA, og to silikonproteser på 3850 gram hver. Videre gikk turen til Japan. Det er i Tokyo as Cosplay-scenen er. Her koster det penger å bo. Mange av dem også. Vi snørte magan inn i korsett. Fikk oppmerksomhet i de hjemlige avisene, på trygg avstand fra klåfingra amatør-paparazier og brukte puppa for hva de var verd. En genial plan, som funka. Vi åpnet profil på YouTube, tjente godt på den …og en fanside der vi tigger om mer fra puppekåte menn.

Men før du får se videoene som Penny kaller “FanService”, tenkte jeg at et lite skråblikk på hva Cosplay er for noe:
(Jeg antar du kjenner igjen den som presenterer)

Nesten naken, men ikke mer

I forhold til de andre småhorene, som bruker YouTube som en uskyldig portal til helt andre videodelingssider, skal hun har for at hun har holdt stilen og ikke blitt pornostjerne. Derimot har hun effektivt fjernet de særdeles fordummende og småhorete gamel klippene fra YouTube. Heldigvis finnes andre fildelingstjenester, hvor det er litt vanskleigere å flykte fra fortia si. Ett av de gamle “FanService”-videoene får stå for det de er:

Har du satt på “familiefilter” på Dailymotion er det ikke sikekrt du får opp denne, men her er en saklig og oppriktig vinkling på det selve basis i suksessen dreier seg om:

Snipp snapp snute?

Penny Brown har vokst litt på mer enn en måte. Nå heter vi PlunderBunny og snakker mer om ting som egentlig betyr noe:


Gamle uvaner

Noen ganger er vi tilbake i gamle “uvaner”. Merkelig hvor mye mer sett de blir enn de andre gitt…


Forbildet – Jessica Rabbit

Hun kan synes og tro hva hun vil. Gratulerer med å kunne leve ut en litt merkverdig drøm i Japan. På sett og vis kan vi forstå hvorfor hun fikk slettet de gamle videoene fra YouTube. Men vi kommer ikke fra det faktum at forbildet ditt er sett 22 millioner ganger, Penny. I forhold til henne er du fortsatt en litt småfet nybegynner.

 

 

 

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro