Penger penger og kvinnfolkEn gjeng med golfspillere er samlet i garderoben. En mobiltelefon ringer, og en mann svarer den u høyttalermodus, mens han snører skoene sine. Alle andre kan dermed lytte til samtalen ! Mann: – Hallo ! Kvinne: – Hei kjære, det er meg. Er du i klubben ? Mann: -Ja ! Kvinne: – Jeg står på Aker brygge og har funnet en skjøøønn lærjakke. Den koster bare 7.500,- kr. Er det OK at jeg kjøper den? Mann: – Ja da, naturligvis, hvis du liker den så godt, så … Kvinne: – Siden jeg har deg der, så var jeg også innom Mercedes for å få montert en ny stjerne. De hadde akkurat fått inn 2012-modellen, og de hadde en kjempestilig sort SL500. Akkurat en sånn jeg alltid har ønsket meg ! Mann: – Hva kostet den? Kvinne: – 2.200.000,- i standardutgaven ! Mann: – OK, så kjøp den da, men til den prisen må du få med vinterdekk ! Kvinne: – Tusen takk, kjære. Du er nå søt og. Så var det bare en ting til. Det huset vi så på i fjor er til salgs igjen til 10.500.000,- kr Mann: – OK, tilby dem bare 10 mill kr. De vil de sikkert akseptere ! Hvis ikke så gi dem de siste 500.000,-. Det er jo en OK pris ! Kvinnen: – OK. Vi sees senere. Jeg elsker deg ! Mannen: – Ha det bra. Jeg elsker deg også ! Telefonsamtalen slutter. Alle de andre mennene i garderoben stirrer måpende på ham, inntil mannen sier med et stort smil: – Er det noen som vet hvem som eier denne telefonen?

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro