På sykehusetEn skjønn gammel dame ringer opp på sykehuset og spør litt forsiktig: ”Kan jeg få snakke med noen som kan fortelle meg hvordan det står til med en pasient?” Den som svarer er elskverdigheten selv og sier: “Jeg skal med glede hjelpe deg, har du navn og romnr til pasienten?” Den gamle damen svarer med lav stemme: “Jorun Finde, rom 302.” Resepsjonisten svarer ”Bare vent et lite øyeblikk, så skal jeg gå å høre med de på avdelingen der”. Etter noen få minutter kommer han tilbake og sier: ” Jeg har gode nyheter, sykepleieren fortalte nettopp at alt er bra med pasienten, blodtrykket er fint og alle verdier er normale, og overlegen Dr. Kjørstad sier at hun kan reise hjem imorgen.” Den gamle damen sier tusen takk, og det høres flott ut, og at hun har vært litt bekymret. “Bare hyggelig,” sier mannen i resepsjonen. “fint at jeg kunne hjelpe, er det datteren din kanskje?” Den gamle damen svarer: ” Nei, JEG er Jorun Finde på rom 302, og ingen forteller meg en dritt!”

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro