Omvendt psykologi ;)Johan tok en øl på en restaurant, da han plutselig så en vakker kvinne som satt ved baren. Etter å ha samlet mot i over en time, gikk han han endelig bort til henne og spurte: – Du vil kanskje komme over til mitt bord og snakke en stund? Hun svarte med å reise seg opp og rope av sine lungers fulle kraft: – NEI!! Jeg vil absolutt IKKE bli med deg på rommet ditt i kveld! Alle gjester og servitører på den overfylte restauranten stirret i avsky på Johan da han slukkøret smøg seg tilbake til sitt eget bord, både fornærmet og overrasket. Et par minutter senere kom kvinnen bort til han og ba om unnskyldning. – Jeg beklager hvis jeg gjorde deg flau, sa hun, – men det er slik at jeg studerer psykologi og nå er jeg med en studie om hvordan ulike folk reagerer når de uten forvarsel blir plassert i pinlige situasjoner. – Det er det VERSTE jeg har hørt! ropte Johan så høyt at det skranglet i hele restauranten. – TO TUSEN kroner for en time??!!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro