Noe å fortolle?En ung dame sitter i flyet ved siden av en prest. – Fader, sier hun, kan jeg få be Dem om en tjeneste? – Gjerne hvis jeg kan, mitt barn. – Altså, det har seg slik at jeg har kjøpt et veldig dyrt og et ganske spesielt intimapparat for dame, og jeg regner med å måtte betale toll for det.. – Og dessuten så vil det være pinlig for meg å vise det frem… – Kunne De kanskje gjemme den under kittelen deres? – Det kan jeg mitt barn.. – Problemet er bare det at jeg kan ikke lyve, men jeg skal nok finne på noe. Ja, ja tenker den unge damen, det er jo den eneste muligheten jeg har og gir presten apparatet. På flyplassen blir presten stoppet og spurt av tolleren om han har noe å fortolle. Presten forsikrer: – Fra hodet og ned til beltestedet har jeg ingenting å fortolle, mitt barn! Men noe forbauset spør tolleren: – Og fra livet og ned? – Der nede har jeg en gjenstand for damer som aldri har blitt benyttet.. Da ler tolleren så han rister og roper: – Neste…..!!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro