Nasty gammel dame ;)Mannen bestemte seg for å ta ansiktsløfting på bursdagen sin. Han brukte 40 000,- kroner og var meget fornøyd. På vei hjem kjøpte han en avis i kiosken og spurte damen der om hvor gammel han var. – Ca. 35 sa hun. – Nei, sa han glad,- faktisk er jeg 47! Så gikk han på McDonalds for å spise og spurte damen bak disken omhun kunne tippe alderen hans. – Rundt 29, sa hun. – Nei, sa han smilende, -faktisk er jeg 47. Senere, på bussholdeplassen, spurte han en gammel dame om det samme. Hun svarte: – Jeg er 86 og har dårlig syn. Men da jeg var ung var det en sikker metode å bestemme en manns alder: Hvis jeg stikker hånden min ned i buksen din og kjenner etter, kan jeg fortelle deg nøyaktig hvor gammel du er. Det var ingen andre i nærheten, så mannen gav den gamle damen lov til å stikke hånden ned i buksen hans. – Du er 47 år! sa hun etter å ha klemt lenge og vel nede i buksa. – Ja, sa han forbløffet, – hvordan visste du det? – Jeg sto bak deg i køen på McDonalds :)))

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro