Løp for livet!To karer fra gassverket – en veteran og en ung læregutt – var ute og sjekket gassmålerne til alle husstandene i et nabolag. De parkerte varevognen i enden av gaten og tok husene etter tur. I det nederste huset satt en eldre kvinne og fulgte de to nysgjerrige med blikket. Etter å ha sjekket måleren hennes på utsiden av huset, sa den eldste karen til den yngste: -Vet du, jeg er så sprek at jeg kan løpe fra deg når som helst, enda så gammel som jeg er. -Bert deg ned gammer’n, det tror jeg ikke før jeg ser det, sier unggutten bråkjekt. -Greit, da kappløper vi tilbake til bilen. De beinet av gårde så kjapt de kunne. Brått hørte de løpende skritt bak seg, og så at den gamle damen var i ferd med å innhente dem. -Hva i huleste, hikste den eldste mannen utmattet. -Jeg er ikke dum, heller, sa gamlemor. -Når jeg ser to karer fra gassverket løpe for livet, da har jeg vet til å komme meg unna, jeg også!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro