Klarer ikke slutte med TEITE MENINGER på Internet? – Her er kurset!Sånn blir man kvitt irriterende meninger og statuser!

Internett er tuftet på meninger. Overalt – hele tiden!

Poenget med Internet var at alle skulle få si sin mening, og alle skulle få vise sin sannhet. Filosofien tok aldri høyde for alle idiotene, som skal uttale seg om absolutt alt. I hvert eneste lille kommentarfelt og på hvert eneste forum finner vi meninger. Mange av dem er totalt uinteressante! De fleste klarer ikke engang å skrive riktig.

Så, hva bør man egentlig gjør med sine uinteressante meninger? Vi gir deg den ultimate steg-for-steg-guiden!

 

Se bare her:

1. Over alt,
i hele verden

og hele tiden
…sitter det en idiot og “mener” på harde livet:

 

2. Har du en venn
som mener helt håpløse ting

…om absolutt alt!
Så vis og lær vedkommende denne måten å overkomme lysten på:

Sett dere ned og be vennen dine tenke på hva han eller hun mener om for eksempel Donald Trump, barnevernet, NAV eller eget kjærlighetsliv! Skriv meningene ned på et bitte lite stykke papir og brett sammen som på bildet over.

3. Når så det er gjort,
er det tid for

“Steg 2”:

Ta papiret med din venns totalt uinteressante meninger. Finn nærmeste vannkilde og skru på kranen. Skyll lappen under rennende vann i cirka 12 minutter. Om dere har funnet fremt itl ekstra uinteressante meninger, skyll i 15 til 16 minutter. Vi anbefaler en vanntemperatur på helt tilfeldige 37,5 grader.

 

4. Så avslutter dere med
desinfisering, håndvask

og “Steg 3”:

Nå kommer det litt an på hvor dere er, men vi anbefaler at vennen din nå å legger seg ned på en passende og usjenert plass. Finn et avslappet og stabilt sideleie. Ta av alle klærne på underkroppen. Hvis han eller hun vil gjøre jobben selv, er det det aller beste. Hvis du vil bli bedre kjent, selv om du vet at vedkommende også kan være idiot nok til å ta det hele som en innbydelse til noe mer, kan du hjelpe til.


5. Nå er dere klare,
stemningen er god

og avslappet,
og det er klart for “steg 4”

Der finnes det noe som heter endetarm! Dit skal din meningene. Så langt opp der som overhode mulig for best mulig resultat! Du skal nå, sakte men sikkert, trykke den fuktige lunkne lappen med totalt uinteressante meninger opp i anus på vedkommende. Bruk gjerne to fingre, så anledningen fester seg bedre på minnet. Pass på at du får i alle fall to fingerledd pr. finger innenfor lukkemuskelen, så lappen ikke kommer ut igjen ved første fis.

6. Ferdig!
Det er tid for ettertanke,

trøst, avslapning
…og forsoning!

Nå er din venns idiotiske meninger borte for alltid, og verden har blitt et mye bedre sted! Det er mulig vedkommende er blitt litt sår på mer enn en måte. Da er det godt med litt omsorg og omtanke. Alle liker oppmerksomhet, og da spesielt mennesker med mye meninger og følelser.

 

7. Neste gang lysten melder seg,
er det bare et lite dult i siden på din venn,

og en uskyldig kommentar som skal til
…før vedkommende er på bedre tanker!

På vegne av hele samfunnet,
og oss alle:

Takk for hjelpen!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro