Ikke blind lenger ;)Det var en dame som skulle få besøk av en fotballspiller og en håndballspiller og en blind mann, Mens dama dusje så banker det på døra og dama tar på seg kåpa si og går ned. Der står fotballspilleren og han sier: – Du burde gratulere meg jeg har vunnet min første kamp. – Jo jo gratulerer men nå må jeg gå tilbake i dusjen. Så går hun i dusjen. Og rett etter at hun har kommet seg i dusjen så banker det på for 2. gang og dama tar på seg kåpa og går ned. Det er håndballspilleren: – Du burde gratulere meg, jeg har vunnet min første kamp. – Jo, jo, gratulerer men nå må jeg gå tilbake i dusjen. Så banker det på en 3. gang til og dama vet det er den blinde mannen så hun tar ikke på seg kåpa. Så hun går ned uten kåpa og åpner døra. Da sier den blinde mannen: – Du burde gratulere meg jeg har fått synet tilbake.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro