Hvordan man kan vinkle ting!En mann gikk nedover en gate i Tromsø da han så en schæfer som gikk til angrep på en liten gutt. Mannen grep resolutt inn, men hunden var så aggressiv at han ble nødt til å slå den ihjel med en staur før bataljen var over. En annen kar kom løpende til med kamera og sier: Det der var noe av det modigste jeg har sett. Jeg er journalist i lokalavisen, og i morgen vil overskriften på forsiden være: ” Modig Tromsøværing redder barn”! Det er hyggelig av deg, sier helten, men jeg er nok ikke fra Tromsø. Vel, da kan overskriften være ” Heltemodig nordlending redder barn”! Nå er jeg faktisk fra Oslo, selv om dialekten er litt utvannet. Greit, da skriver jeg ” Søring henrettet kjæledyr med kaldt blod”!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro