Har du flaks eller uflaks?Har du Flaks?

Vi prater ofte om at vi har flaks og uflaks. Når ting går vår vei skylder vi på flaks mens når ting virker vanskelig eller når vi har mislyktes med noe er det ofte uflaks. Vi har lett gjennom det store internettet og funnet en rekke personer som kan sier å ha ekstrem uflaks samtidig som vi har funnet en rekke personer som må sies å være i motsatt ende av skalaen.

Noen typiske øvelser å måle flaks på er for eksempel å spille rulett eller finne ut av hvordan været er når man skal på tur. Opplever du alltid regn og sterk vind når du skal ut på tur eller skinner solen nærmest hver eneste gang? Slike ting kan man ofte finne ut av graden av flaks eller uflaks for deg. Om dette hadde skjedd deg er det vel trygt å si at du er en person som har flaks:
Bilderesultater for lucky man gifsDe aller fleste hadde vel sagt at man var verdens heldigste person etter en slik hendelse. Ofte er det jo slik at både flaks og uflaks følger personen. Eller dette bare noe vi forteller oss selv? Mange mener at man kan få både flaks og uflaks ved å tenke at man er en person som har flaks eller uflaks. Om det ga noen mening?

I motsatte ende av skalaen finner man også gode eksempler på personer som har så uflaks at man kan begynne å lure på om det i det hele tatt er mulig. Hva med dette eksempelet, det skulle jo ikke vært mulig:

Bilderesultater for unlucky man gifsVi tror i alle fall det er slik at dersom man bestemmer seg for at man er en uheldig person så blir man det. Og i andre enden; dersom man bestemmer seg for at man er en veldig heldig person så opplever man nettopp det. Med andre ord heter dette “tankens kraft”. At man rett og slett tenker såpass hardt på noe om seg selv at man til stadighet opplever det. Enda et eksempel på en ekstremt uheldig person (AUUU):

Bilderesultater for unlucky man gifs

Dessverre er det som disse eksemplene viser ofte forbundet mye smerte med det å ha uflaks. Men da er jo kanskje spørsmålet heller om du er en veldig klumsete person fremfor en person med mye uflaks eller? Så med andre ord, tenk positivt, tenk hardt på at du er en heldig person med ekstremt mye flaks så tipper vi du opplever masse flaks fremover. Samtidig bør du kanskje tenke at du også er litt klumsete så du bør kanskje ta det litt mer med ro fremover. Dropp store hopp fra båt og dropp å ta sjanser i det hele tatt. Lykke til!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro