Fest på FinnmarksviddaEn søring var telt-tur på Finnmarksvidda. Etter tre uker uten å ha sett en levende sjel, kom det en same forbi. – Hei, blir du med på fest!, sa samen. Søringen var veldig sugen på litt sosial omgang og takket ja med en gang. – Det kan bli en del drikking!, sa samen. – Flott, jeg har ikke smakt dråpen på over tre uker. – Men, det kan bli noe slåssing også. – Ikke noe problem, vi har mye av sånt der jeg kommer fra. – Det blir nok noe knivstikking også.. Søringen tenkte seg om litt, men svarte: – Jeg blir med på festen likevel. Jeg skal vel alltids klare meg. – Det kan bli noe sex også, fortsatte samen. – Kjempe-greier, hurra, det trenger jeg virkelig, men forresten, hva skal jeg ha på meg på festen? – Du kan ha på deg hva du vil, fordi det blir bare meg og deg.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro