Feiltagelse i butikken.En narvikværing kommer inn på kjøpesenteret i Narvik for å handle. Her treffer han en smellvakker blondine som smiler og vinker til han. Han klarer ikke å plassere henne, så han sier: – Unnslyld…… kjenner vi hverandre? Hun svarer: – Det kan tenkes jeg tar feil, men jeg mener at du er far til et av barna mine. Han tenker kjapt tilbake til den ene gangen har var utro, og sier: – Herregud……. er du hun stripperen som jeg knullet på biljardbordet under utdrikkingslaget mitt, med alle kompisene mine som vitner, mens venninnen din pisket meg med en våt sellerirot? – Nei, jeg jobber i barnehagen her i Narvik der din sønn går.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro