En virkelig kvinne :)Kapteinen på det transatlantiske flyet melder at de har problemer og kommer til å havarere i Atlanteren. En av passasjerene, en ung barmfager blondine, går helt fra skaftene og begynner å skrike å bære seg. – Jeg er alt for ung til å dø, det er enda ingen mann som har virkelig fått meg til å føle meg som en riktig KVINNE. Jeg er alt for ung til å dø, er det ingen her som kan hjelpe meg så jeg i alle fall får følt meg som riktig kvinne før jeg dør. De andre passasjeren glemmer helt sin egne situasjon og ser seg rundt og lurer på om det er noen som kommer til å gjøre noe. Bakerst i flyet reiser en atletisk ung mann seg, han begynner å gå sakte oppover midtgangen, mens han knepper av seg skjorten, knapp for knapp. Den unge blondinen, begynner å puste tungt, blir rød flammete i kinnene og ganske opphisset. De andre passasjerene stirrer i taushet på det som utspiller seg mens den unge mannen sakte går oppover mot kvinnen. Han kommer helt opptil henne, og nå er kvinnen svært opphisset og svelger tungt. Mannen lener seg frem til henne og visker henne i øret – Stryk denne skjorta her!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro