En ekstra motor ;)Som vi vet hadde Folkevogna, eller Boblen, motoren bak. Som vi også vet, har kvinner ord på seg for ikke å være så teknisk kyndige. En sommerdag kommer en kvinnelig Boblesjåfør kjørende etter landevegen, og plutselig får bilen motorstopp, så hun blir stående. Hun åpner panseret og konstaterer at “noen må ha stjålet motoren min!”. Så kommer kjørende nok en kvinne i en Boble. Den første rekker ut hånden og får stoppet siste bil. -Jeg har mistet motoren min, sa hun, kan du hjelpe meg herfra? -Å, ikke verre, sa sistnevnte. Du kan godt få en motor hos meg, for jeg har oppdaget at jeg har en ekstra motor i bagasjerommet.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro