Det var synd ;)Det var blitt søndag morgen og mora ba dattera på 16 år å gå til kirka og be for sine synder fra dagen før.Etter en time i kirka fikk dattera møte presten på 2 manns hand. Da forklarte dattera at mora hadde sendt henne i kirka for sine synder fra kvelden før. Ja, sa presten men først må jeg høre historien. Først var jeg en tur på byen, sa jenta Det er ikke synd, sa presten Så fant jeg meg en type, sa jenta Det er ikke synd, sa presten Så tok jeg han med meg hjem, sa jenta Det ikke synd, sa presten Så havnet vi på soverommet, sa jenta Det er ikke synd, sa presten Så fikk vi av oss klean, sa jenta Det er heller ikke synd, sa presten Men så kom ho mamma, sa jenta Det var synd, sa presten:)))

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro