Det gjelder å sette seg i respekt!En eldre mann, som etter 60 års ekteskap aldri har kranglet med sin kone, blir spurt om hvordan han har kunnet unngå det i så lang tid. Han svarer: – Vel.. På bryllupsreisen dro vi på ridetur i Jotunheimen, på hver vår dølahest. Mens vi red der, og nøt synet av naturen, snublet plutselig hesten til min kone, og hun sa : – Det var en… Etter en stund snublet hesten igjen, og min kone sa : – Det var to… Etter ytterligere en time, snublet hesten nok en gang. Min kone sa : – Det var tre, steg av hesten, tok fram rifla, og skjøt den i hodet. Jeg ble helt vill, og skjelte henne ut. Hun hørte på uten å si et ord. Men da jeg var ferdig, sa hun : – Det var en……

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro