Det finnes fem typer vaginaer i verden. Se hvilke her:Og de er alle helt fantastiske!

Magasinet Elite Daily sin journalist Jamie Leelo tok en prat med en tidligere profesjonell utøver av brasiliansk voksing. Mel, som hun heter, har sett mange tusen vaginaer på nært hold. De er alle forskjellige, men hun har delt dem inn i fem hovedkategorier eller vagina-typer, om du vil.

Vaginaer. De er alle fantastiske. Men er de alle like? Absolutt ikke!!!
Bilderesultat for you re the man gif

Og det er ganske vilt
Of course, not all vaginas fit into these categories, and, hell, what are categories anyway? As Mel noted, 'This isn’t a mathematic algorithm. This is just to help women understand this weird ‘secret’ [the appearance of our vaginas] we keep from our friends and society at large is not as scandalous or peculiar as we may have thought.'

Selvfølgelig passer ikke alle vaginaer inn under disse kategoriene, men faan heller, hva er en kategori liksom? Som Mel sier,
-Dette er ikke en matematisk algoritme. Dette er kun for å hjelpe kvinner til å forstå at denne rare hemmeligheten’ (utseendet på vår vagina altså) som vi holder for oss selv, ikke er så skandaløs eller merkelig som vi tror!

Også for at alt skal være helt klart:

Vagina er teknisk sett inne i kroppen, mens vulva er på utsiden, altså den synlige delen av skjeden din. Men, for enkelhetens skyld, refererer vi til vulva som en vagina heretter. Mel har satt navn (f.eks MS Barbie) på sine fem hovetyper, men fellesnavnet er vagina.
Bilderesultat for human body inside female

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR SE DE FEM VAGINA-TYPENE

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro