De 10 mest GRUSOMT irriterende mennesketypene i verden!Topp 10 typer av irriterende mennesketyper

Irriterende folk er overalt. De er på telefon med deg, i e-posten din, på fly, og kan til og med sitte på kontoret ved siden av deg akkurat nå. 

Kanskje det er en av dem som snakker for høyt og for ofte i mobiltelefonen, eller kanskje har vedkommende en irriterende vane til å forsvinne inn i restaurantbadet så snart regningen kommer. Det er de samme folka som “tilfeldigvis” ikke har Vipps. Du kan selvsagt ta livet av dem. Men hvor urettferdig det enn føles, så er det altså ikke lov. Men du kan kontrollere hvordan du håndterer irriterende mennesker.

Ta en titt på disse 10 typene irriterende folk og se om du kjenner igjen noen du kjenner ?
1. Frøken Tom Lommebok

Denne irriterende personen elsker det gode liv. Dessverre har hun ikke råd til noe av det. Personen med de tomme lommene vil stadig låne penger, men har perfeksjonert kunsten med f.eks: – Jeg har glemt lommeboken min – Kan du ta dette, og jeg betaler deg tilbake?
Disse irriterende menneskene har en tendens til å forsvinne på do så snart regningen nærmer seg bordet.
 Hennes matematiske ferdigheter er i likhet med det meste annet begrenset, så hun klarer aldri å regne ut sin del av regningen riktig.

Å håndtere denne typen irriterende person betyr at du må godta at hun aldri vil bidra. Hvis du har råd til det, fortsett å møte henne på din favorittrestaurant, men foreslå gjerne et billigere sted som en kaffebar …eller en fin picnic i sprutende regnvær. Pass på at du utnytter henne tilbake. Sånne jenter er så dumme og har så lite stolthet, at hun sikkert vil forstå det som et kompliment om du utnytter henne sensuelt. Er du jente selv, gjør det ingen forskjell. 

Unngår du Cubus, H&M, Lindex og Bik Bok, unngår du som regel disse irritasjonsmomentene også.

2. Hr. Skryt og Fru Selvgod

Disse irriterende menneskene må hele tiden fortelle deg hvor flott de gjør det på jobben, hvor fantastisk barnet deres gjør det på skolen. Til og med det faktum at hunden deres fikk blå sløyfe på dressurkurset. Uansett hvilke gode nyheter du selv må dele, vil disse to alltid kunne komme opp med noe bedre

Den beste måten å håndtere denne typen irriterende person er å innse at hennes skryting sannsynligvis kommer av usikkerhet og dårlig selvbilde, så ta det for det det virkelig er. Hvis du ikke orker å heve deg over denne irriterende uvanen, er faktisk det beste bare å unngå sånne mennesker. Alternativ 2 er å få de til å skryte av hvor mye penger de har, og anse det som en selvfølge at de tar ansvar for alle regninger og dine private utgifter

Egentlig skulle enhver som ødelegger dagen for ansatte på Biltema premieres, men dessverre besøker de samme idiotene Bilextra og Meconomen også.

3. Mr. Personlig Informasjon

Dette er noen av de mest irriterende menneskene å være kollega med.
 De involverer deg kronisk i deres private liv og personlige problemer, og gir fra seg alt for mye informasjon. Hvis denne personen er din sjef, kan det bli direkte pinlig. Hvis du må lytte, gjør det høflig og ikke gi noen råd. Mr. Personlig Informasjon vil nemlig ikke ha det. Husk også at du aldri må fôre dem med din personlige informasjon .

Husk at nærmeste slektning til Mr. Personlig Informasjon er Fru Sladder. Er du av den litt mer utforskertypen, forsøk å lage noen historier om dine blødende hemoroider, ereksjonsproblemer, rektalprolaps eller inkontinens og se hva det kommer tilbake til deg som.

Folk som tar mer plass en de skal på T-banen fortjener å se på smilet til byråd Lan Marie Nuggen-Berg til de rammes av hår i henda  eller hjernetørke. 

4. Em(a)il Vidresender

Emil insisterer på å sende deg alle slags kjede-eposter, bilder av søte katte-valper, og de nyeste diettene uten laktose, gluten, løk eller testikler (les: nøtter). Den beste måten å håndtere ham på er et spamfilter. Hør med IT-support. De fleste e-postlesere har dette innebygget.

Selv om du mener du er immun for sju års ulykke og har ni liv, send ikke disse e-postene til alle i adresseboken din. Det er den raskeste måten å bli en av dem. Det du bør gjøre er å sende en hver mail til dem det gjelder, med ett ord i hver mail. Hjelper ikke det kan sikkert gutta på IT support hjelpe deg med et mail bomber-virus etter arbeidstid.

Folk som ikke forstår konseptet hurtigkasse, må bare dø!

5. Kø-prateren

Dette er en av de mest irriterende tingene folk gjør. Hvis du noen gang har vært i kø bak en av disse typene, er du godt inne i de mest intime detaljene i livet til før når kassa. Ikke bare er det irriterende, men det er uhøflig mot folkene de har å gjøre med.

Hvis vedkommende er noen du kjenner, kan du kanskje få poenget forstått ved å kommentere i samtalen, eller at du forlater stedet mens de snakker. Hvis det er noen du ikke kjenner forsøk å hyle skingrende og fall i gulvet. Om de ikke hjelper deg, så får de i alle fall noe interessant å snakke om.

Heldigvis kommer karma til her, og sørger for at disse jentene misterhåret grunnet hormonell ubalanse i overgangsalderen. Pass på at de får noen “smaksprøver” av flymaten din med seg.

6. Avitator Irritator

Den hekkeplassen til disse individene er på de fleste flyruter, spesielt hvis det er overbooket. Irritatoren vil poppe ned rett ned ved siden av deg og begynne å skravle, selv før flyet tar av. De vil fortelle deg om deres reise, hva de har sett, og mange irrelevante detaljer om deres personlige liv …som om du er deres nærmeste venn. Den beste måten å unngå disse folkene på, er å reise deg opp, peke poå vedkommende og hyle “bombebelte!!”

Hvis vedkommende ikke nå blir ledet av flyet, kan du forøke med en stor bok og noen hodetelefoner. Ha hodetelefonene på ørene dine, selv om du ikke hører på musikk. Hvis han fortsetter å snakke, nikk og smil og pek på øretelefonene som om du ikke kan høre ham. Som en siste utvei, prøv å hoste litt og fortelle om antrax-smitten dere fikk i konvolutt på jobben. Hvis trusselen om bakterier ikke vil skremme ham, er kvelning eneste utvei.

Ikke lett å se hva dette er …men han tørker sokkene sine i flyvinduet!

7. Rådvild Undvik

Hun vet absolutt alt om alt og er mer enn villig til å dele kunnskapen sin med deg. Hvis du har barn, vil hun gi deg råd om hvordan du skal oppdra og fore og stelle dem. Den beste måten å håndtere Rådvild på er å holde henne på avstand. Hvis hun ikke har noen personlige opplysninger om deg, vil det være vanskeligere for henne å gi deg råd. Hvis det ikke virker, nevner du tilfeldig at dere har en felles kollega som sliter med alt fra samlivsproblemer til flass. Rådgiveren ofte gå videre til kollegaen med større og bedre problemer. Alternativ 2 er å fortelle hvilke enorme problemer hennes siste råd fikk deg opp i.

Han som alltid står igjen midt i krysset når det blir grønt, fortjener å dø!

8. Irriterende Omtenksom

Dette er han som kommer med alle mulige uhøflige spørsmål: – Når skal du ha barn? – Hva tenkte du da du kjøpte for trang dress? – Hvem valgte den grå hårfargen for deg? Måten å takle disse på er å stille enda mer nærgående spørsmål tilbake så alle hører: – Hvordan får du til å ha så dårlig ånde? – Spiser du noe du ikke tåler, ettersom fisen din lukter så ille? – Hvorfor sluttet du å bruke deodorant? osv.

9. Frøken Superselger

Hun har agentur (merk deg ordet) på enten Forever Living, Mary Kay, Riviera Maison, Tupperware eller alle 4. Hun er i stor grad, men ikke alltid, fokusert på større kjøp som biler, møbler eller tidsdels ferier. Gå til ledelsen og fortell at vedkommende “rir flere hester”. De fleste sjefer digger det uttrykket, og vil sikker gi henne sparken …eller selgfe henne til en tekstilfabrikk i Bangladesh.

10. Sofa-surferen

Mest sannsynlig er dette gubben din sin rekruttskole eller høyskole-kamerat. Han ankommer alltid uanmeldt, gjerne dritings og sent på lørdagsnatta …og har ingen tidsplan for lengden på besøket. Hvis du vet at en beryktet sofasurfer er ankommet, sørg for at avreisedato er gjensidig forstått ved ankomst. Hvis du allerede har en surfer på besøk, forteller du om din mannevonde svigermor som kommer om noen dager og husker han godt fra gutteårene.

Ergo:

Irriterende mennesker er en del av det moderne liv, og sosiale medier gjør problemet større for hver dag som går. Hvis du har noen av disse irriterende menneskene i livet ditt, er en grove lovbrudd ditt beste forsvar. Tenk på måter du unngå dem på, før du tyr til våpen. Husk at det enkleste er pistol.

Til slutt har vi enda noen irriterende typer her:
FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro