Noen av de mest bisarre spillene man kan spille onlineDet er ikke noen nyhet at det finnes mange merkelige spill man kan spille online, og i et forsøk på å få oppmerksomhet og fange visse nisjer av spillere har det blitt utviklet mye rart. Her går vi derfor gjennom en rekke av noen av de merkeligste spillene man kan finne online.

Not Enough Kittens

Innenfor kategorien av spilleautomater finnes det også en rekke spesielle spill man kan velge å prøve seg på. Hos online casino kan man blant annet finne spilleautomaten “Not Enough Kittens”, som er en spilleautomat hvor symbolene er nettopp kattunger. Her skal man så forsøke å kombinere de like kattene i vinnerrekker for å vinne gevinster. Selv om det for katteelskere kan være den beste spilleautomaten som finnes, kan den også fremstå som noe spesiell.

Goat Simulator

I Goat Simulator går hele spillet ut på at man kan få prøve seg på livet som geit. Spillet er en simulator hvor man styrer en geit, og gjør diverse ting som en geit ellers ville gjort i løpet av en dag. Spillutviklerne har selv omtalt spillet som “et lite, ødelagt og tåpelig spill” som angivelig skal ha blitt laget i løpet av ett par uker, så her er det ikke grunn til å forvente seg så altfor mye. Ønsker man seg en god latter og en veldig enkel form for underholdning, kan derimot spillet være helt greit å teste ut.

Tokyo Jungle

Dette spillet utspiller seg i Tokyo hvor temaet for spillet er en verden hvor mennesket er utryddet og det bare er skremmende rovdyr og noen få andre dyr igjen. Til å begynne med starter man som et noe mindre skremmende dyr, nemlig en hund av rasen pomerianer. Etterhvert som man spiller vil man derimot kunne låse opp flere, større og skumlere dyr som man kan spille, samtidig som man beveger seg gjennom Tokyos gater.

Seaman

Hvis man er på utkikk etter et virkelig rart spill bør man absolutt prøve seg på Seaman. I spillet styrer man en fisk med menneskelig ansikt, som fungerer som et virtuelt kjæledyr. Ettersom man ikke får noen instruksjoner til hvordan spillet fungerer, må man bare prøve seg frem og se hva som fungerer og gjør at menneskefisken trives. Dersom man greier å ta vare godt nok vare på den kan man også få flere individer til å formere seg å bli til noen rare froskelignende skapninger i tillegg. For å holde liv i dem må man passe på å følge med på dem hver dag, og sørge for at de har det de trenger.

Japan World Cup

I Japan World Cup får man først inntrykk av at man skal spille et tradisjonelt hesteveddeløp, men man finner fort ut at spillet er noe annerledes enn den virkelige sporten, idet jockeyene stiller seg opp til start og ikke hestene. Hestene som er med i spillet ser også usedvanlig rare ut, samtidig som jockeyene også kan ri på elefanter, yetier og trojanske hester gjennom løpet.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro