Blind mann på damebar!En blind mann kommer inn på en damebar ved et uhell. Han finner veien frem til baren, tar frem en barkrakk, setter seg ned og han bestiller en drink. Etter å ha sittet en stund alene, roper han til bartenderen: Hei! Vil du høre en blondinevits? Baren ble plutselig helt stille…. Så sier en hes mandig stemme ved siden av han: Før du forteller den vitsen, synes jeg det er rettferdig – siden du er blind – at jeg forteller deg fem ting: Bartenderen er en blond jente. Utkasteren er en blond jente. Jeg er en 188 cm og 100 kilos blond dame med sort belte i karate. Damen som sitter ved siden av meg er en blond dame og profesjonell kick-bokser. Damen til høyre for deg er profesjonell bryter og er også blond. Nå kan du vurdere seriøst om du virkelig har lyst til å fortelle den vitsen? Den blinde mannen tar et par sekunders betenkningstid og sier: Nei… Jeg gidder ikke å fortelle den hvis jeg må forklare den fem ganger

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro