Arbeidssky og pengegrisk svigersønnEn suksessfull forretningsmann satt og snakket med sin svigersønn som nylig hadde kommet inn i familien. – Jeg er veldig glad i min datter, og nå vil jeg ønske deg velkommen i familien, sa svigerfaren. – For å vise hvor mye vi setter pris på deg, har jeg gjort deg til 50-50 partner i familiebedriften. Alt du trenger å gjøre er å gå til fabrikken hver dag og sette deg inn i den daglige driften. – Jeg hater fabrikkarbeid, avbrøt svigersønnen. – Hm…sa svigerfaren. – Vel, da får vi finne en grei plass til deg i kontoravdelingen, så du kan lede bedriften. – Jeg kan ikke fordra kontorarbeid, sa svigersønnen,- dessuten orker jeg ikke tanken på å sitte bak en kontorpult hele dagen. – Men i all verden, utbrøt svigerfaren fortvilet. – Jeg har akkurat overdratt halve familiebedriften til deg, og du sier at du ikke kan tenke tanken på å jobbe der. Hva skal jeg gjøre med det? – Det er enkelt, svarte svigersønnen. – Kjøp meg ut.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro