Ikke all mat er like god, og mye er faktisk tradisjon
Har du bare tilstrekkelig dårlige produkter, kan selv den beste oppskrift bli grusom.
Det finnes tre typer mat. Det finnes tradisjonsmat, hjemme-mat og restaurantmåltider. Så er det alle mellomvariantene, og da mener vi alt fra gatekjøkken til “Fushion”. Med tilstrekkelig fermentering og en god microbølgevon kan alt blir grusomt.
Se bare her:
1. Vi begynner med restaurantene.
Det er flere enn Hellstrøm som er ute og redder verden:
2. Men det er jo god mat, laget dårlig.
Hvordan går det når vi skal lage grusom mat på en god måte?
3. Så møter vi gutta på leit
etter verdens grusomste mat:
4. Så skal vi hjem
og se hvordan det går
med Thomas, Truls og Harald
på restaurantbesøk:
5. Og du som trodde at vi hadde mye rart å servere i Norge…
Du har antakelig ikke vært på ferie på Island!
6. …eller i Vietnam!!