8 av de mest perverse SEXLEKENE du kan kjøpe i NORGEEr det mulig!?!

Det er mye rart der ute, men heldgivis er det ikke alt vi har her på berget. Trodde vi …!

Så da tok vi en runde (med kyndig hjelp) for å finne de mest perverse og sykeste sexlekene du kan kjøpe i Norge:

1. Buttplug med smileyface
Ja… skal du gjøre rompa di glad, så er dette altså måten. Inn med den og rett på nudiststranda. Et lite glimt, ett blikk og et lite smil til de som ser den veien. Kan kjøpes her.

2. Crackstuffers ass spreader large
Skal du derimot skremme vettet av rompa di, blåse tarmen din en gang for alle og samtidig kile deg selv litt på drøvelen, på en og samma gang, er vel dette veien å gå. Nå kan du virkelig gi bakdøra en treningsøkt.

Den er 70 cm lang og 4-8 cm i diameter og kan kjøpes her.

3. Fist-it masturbasjonshanske
Hanske av gummilignende materiale, som har innebygd åpning mellom tommel og pekefinger til masturbering. I tillegg kan de knudrete fingrene brukes til fingring, og hele sulamitten til en forfriskende runde real fisting.
Kjøpes her

4. Fuck you penisplug
Penisplugg, Sounding Device, Dillator, kjært barn har mange navn. Denne skal inn i penis og gjøre underverker der, såvidt vi kan forstå. Kjøpes her

5. Just in beaver
Oppblåsbar versjon av Jostein Bever fra Younayten. Skal visst være laget slik at det er gjort mer utav den bakre penetrasjonsmuligheten enn av frontfallos. Bør allikvel kunne anbefales til ihuga fans av begge kjønn, med sterke seksuelle fantisier og unormalt dårlig smak. Kan kjøpes her

6. Latrine
Relativt selvforklarende variant av kjøkkenutstyrsfenomenet trakt. Skal etter sigende også fungere utmerket ved wetsex-tilstelninger, der man ikke vil gå glipp av noe av “godsakene”. Esso, Shell og CircleK har en basisvariant. Denne eksklusive modellen kan kjøpes her.

7. Pussy face
Har du aldri fått beskjed om at du ser ut som “ei fitte i trynet”. Her er muligheten. En utmerket kombo av gagball og sjømannsbrud for de riktig forvirrede finesmecker! Kan kjøpes her.

8. Toms hammer
Er du også plaget med flis når du kjører Jernia-hammeren med treskaft opp i rassen på snekkerkollegaen din? Denne hammeren er i helt ufarlig silikon/gummimateriale, og har innebygget vibrator. Har du en tømrerfetisj kan jo dette være veien å gå. Pass kanskje på å spørre først. De fleste håndverkere vi kjenner bryr seg lite eller ingen ting om #metoo… Kan kjøpes her

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro