16 veldig MERKELIGE ting du ALDRI forventet å se!9. Et bursdags-lys som du kan ha i hele 21 år! Det er økonomisk det! Hvis du ikke roter det bort i mellomtiden da! Det hadde sikkert vi gjort…

10. Dette skiltet skulle vært obligatorisk i hver gate og park i Norge. Det burde også vært lagt til et bilde av at “good human” kaster posen i en søppelkasse og ikke i grøfta, MEN!!! Ikke i hvilken som helst søppelkasse. Nei. Man må for guds skyld ikke putte denne i en privat søppelkasse, for det er ikke alle som liker at det lukter dritt av søpla si… Herregud – folk ass!

11. Denne kunne man sikkert få brukt for?

12. Genialt. Prøver du å stjele fra dette driks-glasset blir du fort avslørt for å si det sånn!

13. Et IKEA skilt som gjør det klart at kanelbollene ikke kommer i så stor størrelse som på bilde. Skulle gjerne møtt den personen som faktisk trodde det..!

14. Før- og etter- mat såpe har vi aldri tenkt på! Man ønsker jo ikke lukte dosåpe-parfyme av hendene når man spiser! Men det er jo digg å lukte fresht etter maten! Genialt!

15. På  denne måten sikrer du at dine armhuler alltid blomstrer. Disse blomstene varer garantert lenger enn deodorant.

16. Det tar kanskje litt tid, men når du få tenkt deg om litt vil disse tingene virke fornuftig. I hvert fall noen av dem…Bilderesultat for aha moment gif

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro