14 ting vi tror i fylla ;)1. Jeg er ikke full nok. Jeg må ha mer å drikke.. 2. Jeg har peiling på alt, og må forklare det til de andre. 3. Jeg må snakke skikkelig høyt slik at alle andre hører hva jeg sier 4. DJ-en trenger mine tips om hva han skal spille. 5. Jeg har en fin sangstemme, og jeg kan teksten utenat. 6. Jeg har god råd og spanderer gjerne. 7. Tequila? Det var en god ide. 8. Jeg bare hviler meg her litt. 9. Kebab er det beste jeg vet. 10. Det er for tidlig å gå hjem, hvem har nachspiel? 11. En lystig tekstmelding er noe alle setter pris på. 12. Det er ikke så langt å gå hjem.. 13. Jeg er skikkelig flink å danse 14. Jeg må ringe alle vennene mine, de sover sikkert ikke!!!Dette syns

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer latter og moro